Röjkraft Väst är specialister på skogstjänster och då framförallt på underhålls-röjningar av kraftledningsgator. Vi utför bland annat röjning, specialavverkningar, trädbevakningar, besiktningar, störningsavhjälpning m.m. Vi arbetar alltid med rutinerad och kunniga medarbetare där noggrannhet är vårt huvudsakliga medel att uppnå hög kvalitet och miljöriktiga arbetsmetoder. Kvalitetssäkring hos Röjkraft innebär att vi har ett väl utarbetat kvalitetssystem som är anpassat för vår bransch.
Ute i kraftledningsgatan kvalitetssäkrar vi praktiskt genom att ta bort farliga träd, röja fram stabila kantzoner och utföra rätt typ av avkvistning.

Som garanti för vår höga kvalité borgar lång erfarenhet, trogna kunder och framtagna miljö och kvalitetssystem.

Självklart har alla som arbetar med Röjkraft ESA-utbildning. Vi är specialister och utför alla typer av kundspecifika skogsentreprenader. Röjkraft Väst arbetar med kvalité och miljö som grundläggande ledord. Det är viktigt att kunden upplever kvalité i alla delar av relationen med Röjkraft Väst. Detta innebör att vi alltid arbetar efter uppdragsgivarens önskemål för det specifika uppdraget.

Vår styrka ligger också i lång erfarenhet, hög kompetens och vältrimmade arbetslag med mycket hög arbetskapacitet. Inget uppdrag är omöjligt för oss på Röjkraft.